CV

Seismonaut – 2013

I stedet for at gå direkte i gang med at skrive min bachelor, valgte jeg at takke ja til at blive praktikant hos det dygtige konsulentbureau, Seismonaut, som beskæftiger sig med sociale medier.

Brummells of London – 2012
I London arbejdede jeg som praktikant i fire uger hos den luksuriøse online retailer, Brummells of London. Her lavede jeg copy writing, skrev pressemeddelelser samt udarbejdede en strategi for deres sociale medier. Jeg var også med til at udvikle deres brandidentitet og analyserede deres markedsposition. Har du lyst til at vide mere om hvad det indebærer at være i praktik i udlandet, kan du læse om det her.

DR Partisan – 2011
I januar begyndte jeg mit arbejde som community manager for det kontroversielle ungdomsprojekt, DR Partisan. Efter først at have konkurreret med 9 andre kandidater fik jeg jobbet. Arbejdet bestod i administrere Facebooksiden og den store idekonkurrence. Formålet var at engagere unge mellem 18-25 år, hvilket vi gjorde online, men også via live-events på forskellige ungdomsinstitutioner, som f.eks.  TEKO og Handelshøjskolen i Aarhus. Derudover crowdsourcede og konceptudviklede vi ideer, og lavede til slut en stor præsentation af projektets for DR’s direktion. Hvis du har lyst til at vide mere om projektet, eller hvad min rolle var, har jeg skrevet om det her.

Bachelor i Engelsk og Kommunikation – 2010
Jeg begyndte på min bachelor i Engelsk og Kommunikation på Aarhus School of Business and Social Sciences i 2010 og er nu i gang med 5. semester. Jeg er glad for mit studie og synes det er interessant at få en mere strategisk vinkel på kommunikation, da jeg som person er meget praktisk og handlingstænkende. Efter DR Partisan sluttede, blev jeg tilbudt jobbet som chefredaktør på skolens meget populære magasin, Commerciel. Det takkede jeg pænt nek tak til, da jeg hellere ville på udveksling i London, hvilket jeg ikke har fortrudt et sekund.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s