BRUMMELLS

Da mit semester på University of Greenwich sluttede, ville jeg gerne i praktik og udnytte, at jeg boede i en innovativ og pulserende by som London. Jeg nåede kun at søge to internships inden jeg blev kaldt til samtale hos Brummells of London. Jeg mødtes med directoren, Mark Arnell, som med det samme tilbød mig et internship.

Hos Brummells udviklede jeg en strategi for deres tilstedeværelse på sociale medier. Jeg oprettede og igangsatte bl.a. deres kontoer på Twitter og Pinterest, og opbyggede et netværk ved strategisk at netværke med opinionsledere og first movere inden for beauty. Derudover lavede jeg copy writing på deres produkter og var med til at udvikle brand identitet og strategi.

Reklamer

3 thoughts on “BRUMMELLS

 1. Hejsa :)

  Faldt over dit indlæg her da jeg selv skal søge praktikplads i London. Har du nogle gode ideer til hvor jeg kan finde opslag eller søgte du uopfordret? Jeg søger indenfor pr/sociale medier/online kommunikation.

  Mvh

  Henriette

 2. Hej Henriette

  Hvor er det dejligt for dig at du søger praktik i London. Kan KUN anbefale det – byen er dejlig og menneskene er dejlige.

  Jeg søgte via http://www.enternships.com/ og fandt ret hurtigt Brummells som søgte der. Du skal vide at det er ret normalt at man arbejder ulønnet (dog med udgifter som transport og frokost dækket). Men mit indtryk er at hvis du ikke finder noget der, så research på PR og kommunikationsbureauer, og søg uopfordret. Gå gerne direkte hen til dem og aflever din ansøgning, så gør du størst indtryk.

  Jeg håber virkelig at du får noget! Hvis du har andre konkrete spørgsmål, så spørg endelig :)

  /Camilla

  • Ej hvor fedt, tak for det, det vil jeg tjekke ud! Jeg får heldigvis SU, da jeg læser informationsvidenskab på Uni, så det hjælper på det.

   Kan være jeg lige smider nogle spørgsmål hvis jeg får brug for det! Tak for hjælpen so far!

   /Henriette

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s