Digitalt

Kevin Spacey har en drøm!

House of Cards

Foto: newsbusters.org

Vi genkender ham alle sammen, som han sidder der og troner. Men her skal det ikke handle om Francis Underwood, men i stedet manden bag; Kevin Spacey. Tdiligere i dag lagde min kære chef et link på vores Yammer (tak Christian) med en video af Kevin Spacey.  I videoen holder Spacey en næsten Martin Luther King-lignende tale til TV-branchen. Og hans drøm er helt enkelt dette: Giv brugerne det de vil ha’!

Nej, det er ikke rocket science. Og så alligevel. For hvorfor har netop TV-branchen (og ikke mindst musikbranchen) ellers så svært ved det? Spacey, der som sagt har hovedrollen i Netflix‘ uovertrufne serie “House of Cards” (jeg er KÆMPE fan), fortæller i videoen hvordan Netflix var de eneste der turde binde an med serien uden at ville have en pilot først. De behøvede blot at gennemgå deres brugerdata for at vide, at serien ville blive en succes (parentesbemærkning: her kan man tale om at være cost effective og udnytte sin data konstruktivt!)

Spacey pointerer, at successen med at udgive hele sæsonen på én gang viser at brugerne én gang for alle vil have kontrollen. Hans overordnede budskab er: Giv folk hvad de vil have, når de vil have det, i den form de vil have det og til en rimelig pris. Så gider folk nemlig godt købe det i stedet for at stjæle det.

Device og længde er desuden blevet irrelevant. Børn i dag ser ikke forskellen. Det er indhold og gode fortællinger de leder efter. Og når de får det, vil de tale om det, tage det med sig over alt, tweete om det og engagere sig med det på en måde som en Blockbuster kun kan drømme om.

Jeg er enig med ham Spacey. Det spændende er om TV-branchens folk, når at lære det i det tide.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s