Digitalt / Musik

Live Music Map

Jeg har tidligere blogget om The Guardian, hvor det handlede om deres interaktive datakort. I dag har de lanceret endnu en teknisk genialitet, hvis jeg må være så fri. The Guardian Music har nemlig begået et interaktivt live music map, hvor folk kan dele deres koncertoplevelser med hinanden.

Pointen med det er, at man skal kunne dele hvad, hvor og hvornår der er gode koncerter via Instagram, Twitter og Notice, som er Guardians egen, nye platform. Det eneste man skal gøre er, at tage et billede til koncerten, slå location til i app’en og bruge hashtagget #grdgig. Så bliver automatisk smidt på kortet og kommer i deres feed, hvor andre kan følge med. Det smarte er, at hvis man befinder sig et sted i byen en fredag aften og ikke lige ved hvor man skal gå hen, kan man blot søge på sin lokation via kortet og så viser den alle de koncerter der er blevet slået op. Smart.

Udover at ukendte bands og små spillesteder kan promoveres via ens venner og ukendte, så kan bands selv lægge billeder ud og få fans til at poste deres billeder fra koncerten. Man skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle opdateringer der bliver vist på selve kortet, men de samler alle på notice.

Hvis du gerne vil se mere, kan du gå ind på deres hjemmeside.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s