Digitalt

POP – Prototyping on Paper

Der er kommet en ny app på bordet, som gør det nemt at lave en simpel prototype på en app. Den gør noget der ellers har været forbeholdt uddannede, tilgængeligt for alle os der ikke har den største tekniske kunnen. Og så er den sjov at lege med!

Den kaldes POP (Prototyping on Papir) og går i al sin enkelhed ud på at man tegner sine skitser til en app på papir, tager et billede af det med app’en, og så simulerer den en app. Altså skaber en prototype.

   

Men dens enkelthed virker både som dens styrke og dens svaghed. Men jeg har lavet et lille eksperiment for at prøve den af og så I kan se hvordan det ser ud. Nu er det jo snart december, så hvorfor ikke lave en prototype app om juletræer? :-)

   

Som det ses på det første billede, opretter man et nyt projekt, navngiver det og så er det ellers bare i gang med at tegne skitser og tage billeder af det. Når man har lagt alle sine billeder ind (billede 2), vælger man sin ‘homepage’ (billede 3). Og her kommer der en smart feature. For man kan vælge at markere et område på sin skitse (billede 3), som skal linke til det næste billede (billede 4). På den måde simulerer man hvordan man ville navigere rundt, hvis det var en rigtig app, og man kan meget nemt vise andre sin ide til en app.

App’en fungerer rigtig godt, og det er super sjovt at prøve at lave sin egen app. Mit eneste kritikpunkt er, at ens tegnede skitser kun bliver “oversat” til blyantstreg i app’en – altså ingen farver. Det gør det en smule kedeligt at se på. Men udover det synes jeg det er en rigtig god app, som faciliterer noget som mange menige, digitalamatører nok har efterspurgt i deres stille sind.

Du kan finde app’en i appstore ved at søge på “POP – prototype on paper” eller på popapp.in.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s