Digitalt

Tag en SNAK!

SNAK. er et nyt kortspil, der faciliterer den gode snak. Men hvad har det med digitale medier at gøre? Egentlig ikke så meget, andet end at jeg synes det er interessant, at vi er connected på kryds og tværs af hinanden som aldrig før, men de meningsfulde samtaler tit går tabt i facebookopdateringer, instragramdokumentering og hurtige tweets.

Frederik Svinth er kaospilot og drengerøven bag dette velsagtens simple, men interessante spil. Spillet består i et dæk spillekort, som man kender det. Man vælger selv hvilket slags spil man vil spille, hvilket i sig selv giver en frihed, hvis man nu er mere til 500 end røvhul. Tricket er at der på nogle af kortene er skrevet et stikord. Det kunne f.eks. være “FORÆLDRE”. Den der smider kortet skal så fortælle det han/hun har lyst om sit forhold til sine forældre. De andre spillere må ikke afbryde, men inviteres til at stille gode spørgsmål. Og når man har snakket færdigt om emnet, fortsætter man spillet hvor man slap. Derudover er Jokeren også lidt anderledes end den plejer. Den bryder nemlig ind med små lege og ændringer, som gør det hele lidt sjovere.

Som man kan se er spillet også pænt. Meget pænt endda. Det er I DO ART AGENCY som står bag det grafiske udtryk for SNAK. Og det kan vi li’!

Jeg elsker konceptet og har allerede købt det første spil SNAK som fødselsdagsgave til min veninde. Og lur mig om ikke også jeg skal have et til mig selv. Spillet er ikke udgivet endnu, men det er gået i tryk og har release d. 16 november kl. 15.00 på TANK, som er den skønne artshop på Mejlgade.

Indtil da kan du give en hjælpende hånd ved at forudbestille dit SNAK. Det gør du på boomerang. Der er faktisk en masse forskellige pakkeløsninger, bl.a. kan man få en flot plakat sammen med spillet for kun 200 kr. Det er da lige til en god julegave eller mandelgaven.

Du kan se teaseren her:

Reklamer

3 thoughts on “Tag en SNAK!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s