Digitalt

Bodyform svarer med video

Bodyform er et internationalt hygiejnebindsmærke, som herhjemme er bedre kendt under navnet Libresse. I tirsdags lagde de en video ud på deres Facebook side, som svar på en ‘trolds’ indlæg.

Sagen drejer sig om en mand ved navn Richard, som d. 8 oktober skrev dette på deres Facebookside:

Som du måske fornemmer, føler Richard sig snydt og bedraget af Bodyform. Han synes simpelthen, at de har fået menstruation til at fremstå som noget dejligt, og for det første har han følt sig uden for som mand og for det andet har han fået en kæreste, hvilket har medført at han pludselig har fundet ud af, at det ikke er lutter lagkage, når hun har menstruation.

Jeg synes, Bodyforms respons er genial sjov. Den hørmer af sarkasme, hvilket jeg synes Richards lidt blåøjede indlæg faktisk fortjener. Men samtidig vil jeg også indvende, som flere andre også har gjort det blandt de over 650 kommentarer videoen har fået, at man også risikerer noget ved at udsende sådan en video. De risikerer at skabe distance mellem brandet og deres 6115 Facebookfans. Det er altid vigtigt, at skabe et trygt og imødekommende miljø i sit community, så når man svarer tilbage på Richards indlæg med en så stærk reaktion, risikerer man, at andre værdifulde kunder ikke tør sige sin mening i communitiet. Men Richards indlæg fik rigtig mange kommentarer, hvilket formentligt har gjort, at Bodyform følte at de var nødt til at reagere med mere end blot en kommentar i tråden.

Man bør som brand derfor overveje nøje, hvornår man skal respondere på lignende måde. Personligt gør humor og god sarkasme noget godt for mig, og skaber brand personlighed for mig. Men sådan er det jo ikke alle der har det.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s