Digitalt

Inspirationsinjektion

Hvis du ikke kender Headstart, så har du en oplagt chance for det nu. Det er ved at være et års tid siden at jeg joinede Headstart netværket og jeg har været rigtig glad for det.

Kort og godt så er Headstart et netværk for alle, som interesserer sig for nye og sociale medier. Det er folkene bag ShareplayUPDATEAarhus Kommune og Seismonaut der står bag det, og allerede der skal de røde alarmer blinke over dit hoved, for det er rigtig gode folk.

Det er et interessant netværk for studerende, fordi de tilbyder mange forskellige (og GRATIS!) workshops og foredrag. For eksempel er der et i Aarhus d. 23 oktober på Nørrebrogade. Her kommer der syv iværksættere og fortæller om deres virksomhed, hvordan det har været at gå fra intet til noget og processen midt i mellem. Blandt andet kommer Uffe Kock fra Hugelawn og fortæller om Apps og Stine Spedsbjerg, som er blogger og tegner (Følg hende på @stinestregen). Det er Seismonaut, Startup City og Klean der er arrangører på dette event og de garanterer en inspirationsinjektion!

DESVÆRRE er der allerede helt fyldt på det arrangement, så man skal være hurtigt ude, hvis man skal have en plads på de gratis arrangementer.

På headstartnetwork.ning.com kan du finde kommende events. Der er god chance for at blive inspireret til mere.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s