Digitalt / London

Social Media Week + Fam. Andersen

Tirsdag var en god dag. Den begyndte med undervisning i faget ‘Working in Media and Creative Industries’. Vi havde en gæsteunderviser fra det digitale reklamebureau Glue Isobar. Han talte om hvordan han var kommet ind i branchen og hvordan de i firmaet arbejder med deres kunder og deres udfordringer med at integrerer sociale medier. Det var super interessant!

I denne uge har der været noget der hedder Social Media Week (tjek det her: http://socialmediaweek.org/london/) og efter undervisningen tog jeg til et event i Covent Garden på et sted der hedder Design Council. Eventet skulle handle om innovation og online/offline diskussionen, men kom (desværre) til at handle meget om online dating. Men det var stadig utrolig spændende og sjovt at være med til.

br />
20120216-100525.jpg

Nu er min familie (minus Niclas) kommet på besøg her i London. De ankom tirsdag aften og bor i en lækker ferielejlighed her i Greenwich.

Igår var vi inde i Covent Garden, Piccadilly, Soho og Oxford Street og lege rigtige turister:)

20120216-093845.jpg

Vi gik bare rundt og snuste til byen og kiggede i butikker. Det er første gang Josefine er i London, så det er alt sammen nyt for hende.

Vi spiste frokost på en thai/kinesisk restaurant med ‘all you can eat’ buffet. Vi var alle vilde med det, især Josefine, bortset fra Joachim. Han savnede sine kartofler og brun sovs;)

20120216-094015.jpg

I dag skal vi udforske Greenwich og se om vi kan skaffe musical billetter.<

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s